Loading...

Hvordan bygge ditt barns selvtillit for tre livstips

I livet i dag har barna våre så mye å takle når de prøver å nå voksen alder. Da de vokste og utviklet seg, møtte de så mange forskjellige og vanskelige situasjoner.

Noen ganger må de bestemme hva som er riktig eller galt å gjøre, og hvis de blir presset av kollegene eller hva de ser på TV, kan dette føre til bekymring. Hvis vi som foreldre gir dem tillit til seg yoga, er sjansen stor for at de vil kunne ta den riktige avgjørelsen. Start som du har tenkt å fortsette og holde fokus, og barnet vil takke deg senere.

1. Lytt

Evnen til å lytte er veldig viktig, og når barnet ditt begynner å verbalisere, bør du prøve å ta maksimal oppmerksomhet til ham og ta alt han sier. (Og hvis de er gamle nok) er de gamle nok (for å si) for de som ikke vil tro (så fortell dem: “Hvorfor ikke) hvorfor ikke (ha det gøy) i denne verden. De ser igjen at de blir hørt og det gir dem selvtillit.

2. Oppmuntre

Oppmuntre dem alltid når du tildeler oppgaver til dem, uansett hva det er. Vær mottakelig for spørsmålene når de stiller deg, og prøv å være ærlige med svarene dine. Ved å gjøre dette viser du dem at det er bra å uttrykke din mening og at det er viktig å ikke være redd for å ha meninger om visse emner. Oppmuntre til diskusjoner om ulike emner og oppmuntre dem til å tenke selv og stole på sine egne meninger. Dette gir validering på eget uttrykk.

3 Nyttig

Når barna dine vokser, lærer og blir voksne, vil du se dem vandre verden med tro som vil hjelpe dem med å bringe suksess og lykke gjennom hele livet, og dette, i seg selv, naturartikler, vil være en flott gave til deg og vil gi deg stor glede. …

Les også Gambling er en seriøs virksomhet for barns intelligens