Loading...

Hvordan velge veldedighet til gode barn

Å velge den perfekte veldedigheten for barn kan være vanskelig. Denne artikkelen vil gi deg noen tips om hvordan du velger den rette for deg.

Normal 0

Mange av oss vil gi. Vi vil hjelpe andre som kan være mindre heldige enn oss selv. Det er mange årsaker som er verdt å støtte og et grunnlag å donere. Følgende er veldedighetsorganisasjoner som har stått tidstesten og er organisasjoner som er verdig hardt opptjente penger. Alt dette gir deg et skjema som du kan fylle ut for å få et papir om skatten.

Make a Wish Foundation tilbyr spesielle gaver eller besøk til barn med livstruende medisinske tilstander, for eksempel kreft. Noen forespørsler er like enkle som et prinsessekostyme til en liten jente som besøker Askepott eller et hærantrekk for en syk gutt som alltid har drømt om å være en hærkaptein som faren. Selvfølgelig kan du gi en pengedonasjon, men det er mye mer fordelaktig å lære barnas historier og oppfylle deres personlige ønsker.

En annen favoritt er Alexa Princess Foundation.

Alexa er 4 år med kreft. Han elsker Disney-prinsesser og kjoler i fancy prinsessekjoler. Hun merker at boksen hennes med sykehusklær er stoppet i dette området, selv om det er den mest populære lekeplassen for barn. Til hennes ære har familien som mål å skaffe 2000 kostymer for å donere til det lokale barnesykehuset for å gi glede til syke barn. De nådde midten av veien takket være sjenerøse donasjoner fra selskaper som Little Adventures, som donerer hundrevis. Det er en verdig sak, og prinsesse Alex vil gripe hjertet ditt når du lærer mer om henne og hvordan du kan hjelpe henne med å få ekstra prinsessekjoler og tilbehør.

Ronald McDonald Homes er en utmerket veldedighet for barn som hjelper familier med lav inntekt å oppfylle de økonomiske forpliktelsene til høye medisinske regninger og boliger yoga i nærheten av spesialiserte sykehus med sine barn. Dette er en høyt respektert og velkjent veldedighet, så du kan føle deg veldig trygg på donasjoner og å vite at midlene dine er til veldedigheten og ikke til programmer som ikke direkte påvirker barn og familier selv.

Hvis du trenger flere ideer, kan du sjekke ut veldedighetsorganisasjoner i Amerika for en liste over pålitelige veldedighetsorganisasjoner i ditt område. De er en flott ressurs for å finne den perfekte veldedigheten som passer budsjettet ditt. Du kan donere ukentlig, månedlig eller årlig, avhengig av budsjett og ønske om å donere.

Hvis du er interessert, kan du donere en prosentandel av inntektene dine til eBay-auksjoner til din favoritt veldedighet. De tar seg av alt arbeidet og sender sjekker, du må bare sette det opp på kontoen din eller i eBay-butikken.

Den beste følelsen du kan ha er det ærlige innholdet som kommer til å vite at du har gjort en endring i et barns liv. Det er den livsforandrende følelsen du får når du gjør noe vakkert for noen andre uten å tenke på hva du får tilbake.

Les også Barnehelseforsikringsfordeler