Loading...

innendørs leker

Nok en dyster eller kjølig dag? Vi kan se deg der: Klokken går saktere enn vanlig, barna dine vrir urolig på sofaen, og du er usikker på hva du skal gjøre. Da er du på rett sted. Vi har fått ryggen din med denne listen over de beste innendørsspillene du ennå ikke har prøvd.

Papir-og-blyant-spill

Vi har satt sammen en liste over innendørsspill som best spilles med blyant og papir, fra Battleship til Sprouts, som du må spille. Sjekk ut vårt utvalg av de beste blyant-og-papir-spillene etter å ha samlet noen blyanter og papir.

Bygning

Dette kan du gjøre uten et dyrt byggesett. Popsicle-pinnebyer, korttårn, blokkbygninger eller til og med boks- eller puteforter inne vil fungere fint. Den som bygger det høyeste tårnet vinner hvis du ønsker å bli konkurransedyktig.

Magisk mor (eller pappa)

Vær barnas Harry Houdini, men uten låser, lenker og vanntanker. Bland de tre koppene etter å ha lagt en krone under en av dem. La deretter barna gjette hvilken kopp som inneholder mynten. Utspekulerte foreldre kan sette koppene ved en bordkant og i det skjulte slippe pengene. Se underet i barnas øyne når de oppdager den tapte kronen!

spille kort

Unge sinn kan stimuleres, og timer med innendørs underholdning kan fås ved å spille kortspill. Sjekk ut noen av våre favoritt gammeldagse kortspill og få en pakke med kort.

Gåter

Et anstendig puslespill er en fin måte å trene kreativiteten, hjernen og problemløsningsevnen din på. Bruk en tilberedt versjon fra supermarkedet, eller la barna lage sin egen. Tegn et bilde med barna dine på et stykke solid papp eller Bristol-brett. Etter det, umiddelbart på tegningen, skisser du puslespillbrikkene med en blyant. Med en anstendig saks, separer delene, bland dem og begynn å løse. Et morsomt tidsfordriv som kombinerer innendørs spill med håndverk!

Fryse!

Skru opp volumet på noen av barnas favorittsanger. For å være sikker på at musikken stopper, be dem danse. Når det skjer, må de slutte å bevege seg i hvilken posisjon de er i, selv om det ene benet er oppe. Be barna fryse i forhåndsbestemte positurer, som dyr, former, bokstaver eller til og med yogastillinger, for å gjøre spillet mer utfordrende. Dette spillet er spesielt populært blant småbarn.