Loading...

Lære om yoga for barn – Yoga for barn

Dagens barn er veldig stresset. Lekser, presset til å konkurrere med andre barn, endeløse aktiviteter etter skoletid, overdreven programmering – alt legger opp. Og i likhet med foreldrene, vender dagens barn seg til yoga for å hjelpe dem med å slappe av. Hver dag fremheves på flere måter. Yoga lærer deg hvordan du skal takle dette stresset. Med de forskjellige stadiene av yoga vil det hjelpe alle, nybegynnere, mellomliggende eller avanserte. Yoga har hatt en positiv effekt på mennesker, inkludert gravide. Dette hjelper dem med å takle smertene ved graviditet, fødsel og fødsel, samt riktige pusteteknikker. Men hva med barneyoga? Det holder dem stresset siden da med skole, gruppepress, sport og alle de andre daglige stressene som følger med livet.

Yoga for barn er en fin måte for barn å trene på og har mange andre fordeler for barns helse. Imidlertid kan ikke alle typer yoga brukes som yoga for barn. Det bør tas i betraktning at kroppene til barna fremdeles vokser og ikke kan takle de intense øvelsene med intense yogatimer, fordi det kan påvirke kropp og sinn. Yoga er også populært blant barn i disse dager og har hatt en positiv respons.

Med yoga lærer barna nye teknikker og måter å takle stress på.

I stedet for å reagere før de tror det ikke lenger er yoga, lærer han dem hvordan de skal takle det mentale og fysiske før de takler situasjonen. Yoga hjelper barn å bli mer i kontakt med seg selv. De lærer hvordan kroppen og sinnet deres reagerer på ting, og så læres de å gjøre det på en veldig positiv måte. Fordelene med yoga for barn * Yoga øker utholdenhet, kapasitet og mental balanse.

* Tillater barn å lære alfabetet og tallene i sangmodus og kan lære om kroppen sin på en morsom måte.

* Sangene og sangene de praktiserer i yogaklassen forbedrer taleferdighetene sine.

* Yoga styrker fordøyelsessystemet og bidrar til å redusere ulike indre barnehagevirksomhet, som gass og forstoppelse.

Hvordan er et yogaprogram for barn?

Hovedfokuset for et barns yogaprogram er morsomt. Ofte vil barn late som om de er et dyr som kalles dette bildet. For eksempel når de poserer for katter, blir de katter og kanskje til og med mjau. Hvis jeg får en hund med forsiden ned, med bunnen hevet i luften, vil de bjeffe mye når de blir hunder. Barn oppfordres til å delta fullt ut og nyte “yogaspillet”.

Noen ganger vil instruktøren komme med en hel historie om et bilde av barnet, slik at de kan gjøre klassen interessant og engasjere dem fullt ut. Barn skjønner ikke hvor mye de drar nytte av denne praksisen; Det eneste jeg vet er at han har det gøy. Hvis du underviser barn som ikke er dine, er det ofte en god ide å unngå å blande sterke religiøse meldinger eller meninger med yogatimer. Foreldre til barn kan ha andre religiøse synspunkter enn ditt, og vil derfor kanskje ikke at du skal lære barna deres synspunkter.

Religion kan være et veldig følsomt tema for noen mennesker.

Av samme grunn, hvis du sender barna dine til en yogakurs eller kjøper et slags yogamiljø, vil du kanskje undersøke det først og sørge for at du finner de riktige meldingene. Hvis du bestemmer deg for å la barna gjøre yoga, er det mange måter å komme i gang. Du kan finne klasser som tilbyr yoga for barn. Du kan også finne yoga for barnevideoer, samt andre medier. Du kan til og med gjøre yoga-rutiner på hjemmevideoer med barna dine. Lykke til og ha det gøy!

Les også Islamsk internat Omsorg for barnas fremtid best mulig